Jdi na obsah Jdi na menu
 


Přátelské zápasy 2019/2020

Sobota 06. 06. 2020 Přátelský zápas

Prohra doma s Olšany

TJ Tatran Rousínov  - TJ Sokol Olšany u Prostějova 10:12

Za krásného počasí jsme na perfektně připraveném trávníku, přivítali účastníka finálového turnaje, Ondrášovka Cup, nejlepších 24 mužstev v republice kategorie U11, z Olšan u Prostějova. Zápas 3 x 20 minut se odehrál ve vysokém tempu. Hráči Olšan byli o něco rychlejší a důraznější a zaslouženě vyhráli. Naši borci, zvláště pak výkon brankáře, si zaslouží také velkou pochvalu za bojovnost a nasazení.

Střelci: Vanderka Miloš - 4, Bartošek Matěj - 2, Juráček Jiří - 1, Machala Jakub - 1, Bartošek Adam - 1, Svoboda Matěj - 1.

Sestava: Svoboda Matěj - Vanderka Miloš, Kovařík Jaroslav, Hanák Dominik, Doležel Patrik, Juráček Jiří, Bartošek Matěj, Machala Jakub, Bartošek Adam, Binder Tomáš.

Trenéři: Vanderka Miloš, Svoboda Pavel.

 

Neděle 31. 05. 2020 Turnaj Heršpice

3. místo na turnaji v Heršpicích

V neděli, 31.5., si naši kluci poměřili síly na turnaji v Heršpicích. Odehráli 6 zápasů, z nichž 4 vyhráli a 2 prohráli. Odvezli si pěkné 3.místo, a při předávání medailí i pochvalu od pořádajících, za vysokou fotbalovou úroveň ve hře. V prvním zápase se klukům nedařilo střelecky, měli spoustu šancí, které nedokázali proměnit, celou dobu hráče Pustiměře tlačili avšak jedna podařená akce soupeřů, rozhodla o jejich vítězství 0:1.Hoši to však nevzdali, vzchopili se a v dalších čtyřech zápasech proti Slavíkovicím, Heršpicím, hráčům Němčan a Bučovic předvedli parádní jízdu, v podobě 35 vstřelených gólů. Poslední finálový zápas s Bohdalicemi byl pro kluky poučením do budoucna, že nasadit a hrát musí od počátku zápasu, probudili se, bohužel, až za stavu 0:4, což už nedokázali proměnit a zbilancovali 2:6. Přesto zaslouží pochvalu, a budiž nám to motivací do dalších zápasů a turnajů. Foto s turnaje: https://tatranrousinov09.rajce.idnes.cz/

TJ Tatran Rousínov - FK Pustiměř -  0:1

TJ Tatran Rousínov - TJ Spartak Slavíkovice - 11:0

TJ Tatran Rousínov - TJ Heršpice - 10:3

TJ Tatran Rousínov - TJ Němčany - 6:1

TJ Tatran Rousínov - FC Bučovice - 8:0

TJ Tatran Rousínov - TJ Sokol Bohdalice - 2:6

Střelci: Vanderka Miloš - 13, Hanák Dominik - 8, Bartošek Matěj - 6, Juráček Jiří - 3, Doležel Patrik - 2, Machala Jakub - 2, Svoboda Matěj - 2, Bartošek Adam - 1.

Tatran reprezentovali tito hráči: Svoboda Matěj - Vanderka Miloš, Kovařík Jaroslav, Hanák Dominik, Doležel Patrik, Juráček Jiří, Bartošek Matěj, Machala Jakub, Bartošek Adam.

Trenéři: Vanderka Miloš, Svoboda Pavel.

 

Pátek 29. 05. 2020 Přátelský zápas

Výhra v Křižanovicích

FK Křižanovice - TJ Tatran Rousínov 4:24

Branky: Hanák Dominik - 6, Vanderka Miloš - 4, Machala Jakub - 4,  Bartošek Adam - 4, Juráček Jiří - 2, Bartošek Matěj - 2, Kovařík Jaroslav - 1, Svoboda Matěj - 1.

Sestava: Svoboda Matěj - Vanderka Miloš, Kovařík Jaroslav, Hanák Dominik, Doležel Patrik, Juráček Jiří, Bartošek Matěj, Machala Jakub, Bartošek Adam.

 

Pátek 22. 05.2020 Přátelský zápas

Porážíme celek Pozořic

Zdá se, že ani 74 dní karanténního opatření chlapce nic nezastavilo, doma nezaháleli, kondice je neopustila a při utkání podali jak chlapci z Rousínova, tak z Pozořic skvělé výkony. Můžeme jen dodat, jejich srdce patří fotbalu.

TJ Tatran Rousínov - SK Pozořice 22:8

Branky: Machala Jakub - 5, Vanderka Miloš - 4, Bartošek Matěj - 4, Hanák Dominik - 4, Doležel Patrik - 2,
Juráček Jiří - 2, Kovařík Jaroslav - 1.

Sestava: Svoboda Matěj, Vanderka Miloš, Kovařík Jaroslav, Hanák Dominik, Doležel Patrik, Juráček Jiří, Bartošek Matěj, Machala Jakub, Bartošek Adam.